Det här är jag

Jag heter Carina och jag är en symissbrukare. Närå, så illa är det inte men visst upptas mycket av min tid till att sy och, kanske framför allt, att planera vad jag ska sy härnäst. Jag syr till mig själv och mina tre barn. Framför allt till de två minsta som ännu inte har några som helst åsikter angående det jag sätter på dem. Jag försöker att njuta av den här tiden! Rätt som det är tar de efter storasyster som har nästintill orimliga krav på hur hennes kläder ska se ut.

Jag började sy sommaren 2014 så jag är ganska mycket nybörjare och har mycket att lära. Tänk på det när ni använder er av mina tutorials. Jag är alltså långt ifrån proffs så fel kan förekomma!

Länka gärna tillbaka till min blogg eller instagram om du skriver om något du sytt efter mina tutar och lämna gärna en kommentar efter er. Det gör mig såå glad 🙂

Sticka och virka gör jag också när tiden finns så kanske kommer det dyka upp ett och annat garn-projekt i bloggen också.
Kram!

Annonser
4 kommentarer

4 tankar om “Det här är jag

  1. Jag tittar jämt på din blogg och du syr enormt fina o detaljrika kläder! Du kan inte kalla dig nybörjare längre och Det är kanske dags att ändra i din text att du har 3 barn…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s