Vargen 

Sådär ja. Det blev en Vargen också. Nu har jag sytt både lille skutt, katten Jansson och så Vargen. Lillebror hävdar bestämt att det är en hund men vi andra ser ju att det är Bamses varg. Eller hur?! 

Det randiga tyget kommer från Kameleont design men tyvärr har de slutat med sina fina, randiga tyger. Nu söker jag med ljus och lykta efter randiga tyger som inte har vitt som bas, vilket de allra flesta har av någon märklig anledning! Tips någon??

Annonser

5 thoughts on “Vargen 

 1. Jodå, jag ser också att det är vargen 🙂

  Visst är det obegripligt med ränder på vit botten? Eller ja, helt obegripligt är det ju inte, det går ju att sy vuxenkläder också och vuxna lortar ju inte ner sig riktigt så illa som barn. Men i övrigt … Puh. Snäppet konstigare ändå är kanske vita barnkläder. Det är visserligen jättefint, men bara i fem minuter. åtminstone på mina barn. Men jag läste en kommentar om att barn som är smutsiga har haft roligt, så det är väl bra då 😀

  Nu ville du kanske främst ha tips om jerseytyger, men jag kan inte motstå att tipsa om Andersson & Hjalmarssons underbara velour. Kika i deras webbutik här: http://webshop.a-h.se/default.aspx (De har andra tyger också, men just ränder har de mest av i velour.) Ett tips angående velouren är att sträcka på längden efter tvätt (även efter första tvätten), för den drar ihop sig på längden. Och vid första tvätten kan det vara bra att tvätta separat, för då luddar tyget mycket (jag stod och muttrade med sammetsborste efter mitt första köp där;-))

  • Tack för tips! Ska kika in där 🙂
   Det obegripliga tycker jag är att i stort sett ALLA randiga tyger (jersey) har vit botten!! Både sjukt opraktiskt och framför allt fantasilöst. Kryllar ju av fantastiska färger ju!
   Ha en fin dag/ Carina 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s