Höstoverall 

Fjant behövde en lite tunnare overall att dra på när vi ska ut i det härliga höstvädret. Jag sydde en i Ziccafabrics microjogging. Den är fodrad med bomullstrikå och huvan är fodrad med bomullsteddy, också den kommer från Ziccafabrics. 

Grundmönstret heter Best pals och finns i ottobre 4/14. Jag har dock (som alltid) gjort en del ändringar på mönstret, bl.a ändrat placeringen på dragkedjan för att kunna öppna upp overallen så mycket som möjligt. 

Fjant verkade nöjd och sov gott under vår premiärpromenad 🙂 
Inlägget är i samarbete med Ziccafabrics

3 thoughts on “Höstoverall 

  1. Jättefin! Är sugen på att göra RN sån till min lilla tös men med juste dragkedjan så som du gjort. Har du några tips att ge kanske? Är det svårt att ändra mönstret så dragkedjan hamnar så istället?

    • Hej o tack 🙂
      Nej då, det är inte alls svårt. Ta bara framstyckets mönsterdel och rita upp det igen, fast den här gången ritar du upp både höger o vänstersidan så att du får ett mönster på hela framstycket, inte bara halva. Sedan klipper du upp det så som du vill ha dragkedjan och vips så har du två nya mönsterdelar.

  2. Åh tack för ditt snabba svar. Och för förklaringen. Att det var så enkelt förstod jag inte först. Tänkte ev höra en med fleecefoder så det blir en lite varmare modell. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s