Varning för sommar

Det påstås att sommarvärmen är på väg hit. Jag är väl sådär måttligt förtjust. Tycker det är jobbigt när det är för varmt jag. Och varmt kan jag lova att det är i vårat sovrum på sommaren! Särskilt som vi är fyra stycken som samsas om samma säng nu för tiden. Sambon gillar värmen och drar glatt upp täcket ända till näsan medan vi andra typ dör värmedöden. 

I väntan på svalare tider har jag sytt en sommarpyjamas till lillknas. Tyget valde han själv när vi var på stoff o stil i höstas. Mönster till både byxa och linne finns att ladda ner gratis på ottobres hemsida. 

Annonser

3 thoughts on “Varning för sommar

 1. Tycker inte heller om när det är för varmt, 18-20 grader räcker bra för mig. Vi köpte en AC till sovrummet för några år sedan och den är guld värd.
  Söt sommarpyjamas på söt liten kille. Tror bestämt att grabbarna är stöpta i samma form, ser ut att vara väldigt lika varandra.

  • Japp! Lillen är på pricken lik sin storebror när han var bebis sånär som på håret 😊
   Ac låter underbart. Men dyrt va? Måste kolla upp det 😊 Tack!

   • Kostar några tusenlappar. Ett tips ifall ni ska köpa en, kolla så att det är lätt att tömma ur kondensvattnet. En bekant köpte en förra sommaren och på den sitter slangen i golvnivå, helkorkat. På vår sitter den ca 3 dm upp så det är bara att hålla en liten hink under när vi tappar ur kondensvattnet, hur smidigt som helst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s